396932882699369
top of page

WORKBOOKS

Arbeta på egen hand med hjälp av mina workbooks. I dessa har jag samlat flera av mina kraftfulla verktyg som jag använder i arbetet med mina klienter så att du på egen hand ska kunna jobba med din personliga utveckling

1.png

Summer Workbook

För dig som vi skapa en sommar på dina villkor så att d ska få ut det mesta av den och njuta på vägen. Denna workbook är 46 sidor lång fylld med reflektionsuppgifter, verktyg och läsning som öppnar upp till eftertänksamhet och omtanke om dig själv.

PRIS: 199 kr

1.png

Hållbara Vanor Workbook

Detta är ett arbetsmaterial som passar utmärkt för dig som vill börja med en ny vana eller sluta med en ovana och få resultatet att bestå över tid. Workbooken går ut på att du ska steg-för-steg lära dig hur du bygger en vattentät strategi för hur du ska kunna lyckas implementera din nya vana, även när livet händer.

PRIS: 199 kr

1.png

Workbook Nyårs-edition

Detta är en digital Workbook med reflektionsövningar och frågor som du kan använda för att summera ditt år, samt sätta en intention för hur ditt kommande år ska se ut. Jag hoppas att du kommer tycka om den lika mycket som jag.

PRIS:  0 kr

Summer Workbook

Hållbara Vanor

bottom of page