396932882699369
top of page
_edited.jpg

NEXT LEVEL

Life isn´t about finding yourself, It´s about creating yourself

För dig som vill...

Uppnå ett mål, ett resultat, en förändring, men vet inte hur du ska kunna göra det. För du har varken tid, energi eller lust att böja ta tag i det eftersom det kommer kräva resurser som du inte är beredd att uppoffra. Med mig får du en ”fast track-access” då jag sitter inne på alla verktyg och strategier för hur du ska kunna uppnå dina mål effektivare och snabbare.

2U9A1318_11zon_edited.jpg

Känns det bekant?

Lever du med en känsla av att du inte hinner det du ska? Så till den grad att du inte hinner reflektera över vad det är du egentligen vill?

 

Du har däremot inga problem med att lista det du INTE vill: Du vill inte jobba med oinspirerande arbetsuppgifter, vill inte försaka din hälsa, vill inte känna ångest över att hemmet aldrig blir så fint som du önskar, vill inte bråka med dem där hemma, inte stressa…

 

Eftersom du presterar på livets alla arenor har du inte tid att ta reda på vad det är du vill. Vad anledningen är till att du har en inneboende känsla som vittnar om att du är ämnad för mer, men vad? Hur?

Strandsmycken
Föreställ dig ett liv där du prioriterar ditt välmående utan dåligt samvete. Där ”att-göra-listorna” blir till ”vill-göra-listor”. Där du väljer från en plats av kärlek och inte hålls tillbaka av rädslor. Där du lägger energi på det du tycker om istället för på ältande, oro och stress.
 
Med hjälp av en ökad närvaro, starkare mindset, gränssättning och personligt ledaskap lär du dig att jobba smartare (inte snabbare) och få mer gjort på kortare tid.

Är du redo för nästa nivå?

01.

Där livet inte längre handlar om att endast leva för helgerna och semestern?

02.

Vill du i stället börja jobba mot din drömvardag/ditt drömjobb genom att utforska din passion, dina värderingar, dina hinder och dina aktiviteter på vägen dit?

03.

Vill du hitta din riktning och vad det är du vill göra med ditt liv och hur börja leva det liv där du är din bästa version?

04.

Vill du lära dig hur du jobbar smartare istället för hårdare samtidigt som du ökar din självkännedom, självkänsla och jobba upp ett starkt mindset?

Då är du redo för NEXT LEVEL

2U9A0994_11zon.webp

Vad jag vill göra för dig

01

När du inte vet hur du ens ska börja, skräddarsyr jag effektiv en plan där du kommer börja röra dig mot ditt önskade läge omedelbart

03

När du ser alla anledningar till att det inte kommer att gå (det finns inte tid, jag har inte råd, inte vad som krävs…) kommer jag skifta ditt mindset så att du aldrig mer kommer argumentera mot dina egna drömmar.

02

När du inte ens vet vilken förändring det är du längtar efter, plockar jag fram svaren, som du inte trodde fanns, inom dig.

04

När du börjar skönja visionen av dig själv där du är den absolut bästa versionen av dig själv, kommer jag se till att du kliver in och börjar leva exakt precis som hon – utan kompromisser

05

När du har ditt mål klart kommer jag ta dig dit på ett effektivt sätt, utan stress. Med genomtänkta och tydliga strategier

5 Moduler

Mål och riktning.png

HUR vet du att detta program är något för dig

Har du en önskan om en förändring i ditt liv men vet inte mot vad? Eller vet du precis vad du vill till med kommer inte dit?

I NEXT LEVEL kommer du:

  • Hitta din passion & ditt VARFÖR

  • Sätta mål du vill nå & planen för att faktiskt NÅ dem

  • Hitta fler kreativa alternativ som gör att du kommer framåt & NÅ DITT MÅL SNABBARE

Namnlös design (1).webp
  • Öka din självkännedom & bygga en oslagbar självkänsla & självförtroende

  • Träna upp ett starkt mindset och börja agera istället för reagera

  • Inse att ALLT ÄR MÖLIGT när du väl tar steget & gör jobbet

Strand vid solnedgången

INVESTERING

18 400 KR EX MOMS

Coachar både företag och privatpersoner

bottom of page