KONSULTATION

För dig som är nyfiken på vad coaching kan göra för dig går det utmärkt att boka en kostnadsfri konsultation över telefon där jag kan svara på frågor. Tillsammans kan vi lägga upp en plan som passar just dig.

Tid: 25-35 min

Kostnad: GRATIS

NEXT LEVEL

För dig som vill Uppnå ett mål, ett resultat, en förändring, men vet inte hur du ska kunna göra det. För du har varken tid, energi eller lust att böja ta tag i det eftersom det kommer kräva resurser som du inte är beredd att uppoffra. Med mig får du en "fast track-access" då jag sitter inne på alla verktyg och strategier för hur du ska kunna uppnå dina mål effektivare och snabbare.

Känns det bekant?

Lever du med en känsla av att du inte hinner det du ska? Så till den grad att du inte hinner reflektera över vad det är du egentligen vill?

Du har däremot inga problem med att lista det du INTE vill: Du vill inte jobba med oinspirerande arbetsuppgifter, vill inte försaka din hälsa, vill inte känna ångest över att hemmet aldrig blir så fint som du önskar, vill inte bråka med dem där hemma, inte stressa…

Eftersom du presterar på livets alla arenor har du inte tid att ta reda på vad det är du vill. Vad anledningen är till att du har en inneboende känsla som vittnar om att du är ämnad för mer, men vad? Hur? 

Är du redo för nästa nivå?

Är du redo att ta dig ifrån din nuvarande vardag till nästa nivå? Där livet inte längre handlar om att endast leva för helgerna och semestern? Vill du i stället börja jobba mot din drömvardag/ditt drömjobb genom att utforska din passion, dina värderingar, dina hinder och dina aktiviteter på vägen dit?

Vill du hitta din riktning och vad det är du vill göra med ditt liv och hur börja leva det liv där du är din bästa version?

Vill du lära dig hur du jobbar smartare istället för hårdare samtidigt som du ökar din självkännedom, självkänsla och jobba upp ett starkt mindset?

Då är du redo för NEXT LEVEL! 


Kurs - HÅLLBARA VANOR

I denna kurs kommer du lära dig konsten att skapa rutiner och vanor som håller över tid - även när livet händer och motivationen tryter. Du kommer att coachas i en intim grupp online.

Denna kurs är för dig som börja med nya vanor men:

  • Inte klarar av att behålla dem över tid

  • Går all in, men ger upp när du möter på motstånd eller hinder

  • Som tappar motivationen och ger upp

  • Inte klarar av att hålla fast vid dem när du går utanför dina vanliga rutiner (exempelvis är bortrest)

Gruppen du blir coachad i består av en intim skara där stämningen kommer vara trygg, peppande och kärleksfull. Vi träffas en gång i veckan, kvällstid för livecoaching. Antingen är det du som få tillfälle att blir coachad eller så lyssnar du in och tar del av andras coaching. Coachingen spelas även in så att du i efterhand kan gå tillbaka och lyssna igen för att jobba vidare med tankar som väckts, på egen hand. Du tilldelas en workbook som vi kommer arbeta utifrån. 

Målet med kursen: Deltagaren ska ha kunskap om att skapa smarta hållbara vanor och rutiner oavsett livsområde, med en genomförande plan som står sig över tid och samtidigt är anpassat för att klara av hinder på vägen. 

Längd: 50 minuter x 5 tillfällen  (5 veckor, kvällstid)

Innehåller: 5 st 1:1 cochingsamtal via zoom, reflektionsövningar, hemuppgifter och vägledning

Pris: 1 600 kr

Kurstillfällen: Kommer snart