KONSULTATION

För dig som är nyfiken på vad coaching kan göra för dig går det utmärkt att boka en kostnadsfri konsultation över telefon där jag kan svara på frågor. Tillsammans kan vi lägga upp en plan som passar just dig.

Tid: 25-35 min

Kostnad: GRATIS

Kurs - HÅLLBARA VANOR

I denna kurs kommer du lära dig konsten att skapa rutiner och vanor som håller över tid - även när livet händer och motivationen tryter. Du kommer att coachas i en intim grupp online.

Denna kurs är för dig som börja med nya vanor men:

  • Inte klarar av att behålla dem över tid

  • Går all in, men ger upp när du möter på motstånd eller hinder

  • Som tappar motivationen och ger upp

  • Inte klarar av att hålla fast vid dem när du går utanför dina vanliga rutiner (exempelvis är bortrest)

Gruppen du blir coachad i består av en intim skara där stämningen kommer vara trygg, peppande och kärleksfull. Vi träffas en gång i veckan, kvällstid för livecoaching. Antingen är det du som få tillfälle att blir coachad eller så lyssnar du in och tar del av andras coaching. Coachingen spelas även in så att du i efterhand kan gå tillbaka och lyssna igen för att jobba vidare med tankar som väckts, på egen hand. Du tilldelas en workbook som vi kommer arbeta utifrån. 

Målet med kursen: Deltagaren ska ha kunskap om att skapa smarta hållbara vanor och rutiner oavsett livsområde, med en genomförande plan som står sig över tid och samtidigt är anpassat för att klara av hinder på vägen. 

Längd: 50 minuter x 5 tillfällen  (5 veckor, kvällstid)

Innehåller: 5 st 1:1 cochingsamtal via zoom, reflektionsövningar, hemuppgifter och vägledning

Pris: 799 kr

Kurstillfällen: Onsdagar: kl 19:00: 17/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2