COACHING


KONSULTATION

För dig som är nyfiken på vad coaching kan göra för dig går det utmärkt att boka en kostnadsfri konsultation över telefon där jag kan svara på frågor. Tillsammans kan vi lägga upp en plan som passar just dig.

Tid: 25 min

Kostnad: GRATIS

Harmony & Selflove Programmet

Med det här programmet kommer du rustas med verktyg för att leva ett liv där Du känner harmoni. Med en ökad självkänsla kommer du lära dig att sätta hälsosamma gränser utan dåligt samvete, välja utifrån kärlek istället för rädsla. Du kommer rustas med verktyg, designade för att passa just dig, som kommer hjälpa dig att hantera stress, svåra tankar och hitta lyckan och den sanna glädjen i livet. Efter detta program kommer du kunna vara din egna coach och bättre navigera i livet i enlighet med dina värderingar.

Längd: 50 minuter x 5 tillfällen  (upp till 6 månader)

Innehåller: Reflektionsuppgifter,  skräddarsydda övningar, 1:1 coaching över zoom, samt tilgänglighet att bolla tankar 

Pris: 6 999 kr

Mer information om H&S-programmet

Programmet är för dig som känner du att du har allt du kan önska, men att du inte uppskattar det på det sätt som du borde? Du har dina barn, en fantastisk partner, ett fullt gott hem, vänner och en inkomst så att du klarar dig. Men du upplever att:

  • Du tjatar mer på barnen än leker med dem
  • Du finns till för alla andra men inte dig själv
  • Du har dåligt samvete när du inte presterar, eller gör något för dig själv
  • Du lever ständigt i framtiden (planerar, roddar, oroar dig, för dig själv för dina barn och andra) eller i det förflutna (ältar och analyserar)

När livet pågår är du inte här och nu. 

Med det här programmet kommer du rustas med verktyg för att leva ett liv där Du känner harmoni. Du kommer lära dig att vara närvarande på riktigt, att välja utifrån kärlek istället för rädsla, där stressen inte längre överskuggar din vardag. Redan efter en månad kommer du märka skillnad.   

I mitt Harmony & Selflove-program får du genomgå en process uppbyggd i fem delar. Vi kartlägger ditt liv och dina utmaningar, tittar på dina drömmar och vad det är du längtar till. Därefter tittar vi på vilka hinder som finns och möjligheter. Du rustas med verktyg för att skapa närvaro i vardagen, hur du ska tackla din stress och rutiner för att skapa ett liv i harmoni. Du kommer på ett medvetet och fint sätt att hitta tillbaka till kärleken till dig själv.

Resultat

Med det här programmet kommer du att skapa en helt ny vardag. En vardag i balans. Du kommer på ett medvetet och fint sätt att hitta tillbaka till kärleken till dig själv och du kommer uppleva hur fantastiskt livet verkligen är - DITT LIV! Detta förutsatt att du är redo att göra det jobb som krävs. För din del innebär det att göra de uppgifter du tilldelas och implementerar dessa i just din vardag.

"Herre gud, innebär det här att jag måste lägga om hela min kost, börja motionera och sluta med alkohol...?"

Lugn, inte alls. Vi kommer grundligt syna din vardag och fokusera på att låta det som förgyller din vardag få ta mer plats. När du genomfört programmet kommer du vara den som håller i taktpinnen, som i själva verket är något av ett trollspö. För likt en magiker kommer du kunna trolla bort dåliga energier, negativitet och stress. För att sedan ge plats åt ett mer harmoniskt och kärleksfullt liv.

Det kommer finnas stunder då du känner dig obekväm och osäker, men jag kommer finnas där vid din sida genom hela processen för att peppa och inspirera dig till att du ska nå ditt mål. Jag skulle ljuga om jag sa att resan kommer bli enkel, om det är vad du förväntar dig så är det här programmet inte för dig. Förändringen hänger helt och hållet på att du gör de uppgifter jag ger dig, men du är onekligen redo, för du sitter just nu och läser det här - Du är en person med ambitioner! En person som vill ha ut mer av livet, något som det här programmet kommer kunna ge dig!

Men för att lugna dig lite så kan jag berätta att du mest troligt kommer tycka att uppgifterna är roliga. De är kärnfulla och de fungerar och du kommer älska upplevelsen av att få stråla mer i vardagen.