top of page

Alexa Young, CA

"Emma-Lisa har genom sin coaching verkligen inspirerat mig till att vilja fortsätta att arbeta med mig själv och vikten av att prioritera och ta hand om sig själv. Emma-Lisa har varit stöttande, trygg och funnits där för att hjälpa mig framåt. Det bästa utav allt är att hon utmanat mig på ett sätt som gjort att jag fått helt nya perspektiv och blivit tvungen att komma till kärnan med det jag brottats med. Det märks att hon själv sitter på mycket kunskap och klokhet vad det gäller att bygga självkänsla, minska stress och komma på rätt väg för att nå sina drömmar. Jag är så tacksam för att jag fått möjligheten att arbeta tillsammans med Emma-Lisa!"

Morgan James, NY

"Att bli coachad av Emma-Lisa upplevde jag som väldigt tryggt hela tiden. Emma-Lisa ingav förtroende och jag hade alltid lätt att följa med i reflektionsämnena och våra hemläxor eftersom hon fick dem att kännas meningsfulla och lockande. Hennes trygga, varma sätt, och att hon i detalj alltid minns tidigare samtal vi haft och kan referera till sådant jag sagt tidigare var otroligt effektfullt för att öka både min självkänsla och empati för mig själv genom att jag kände mig älskad och respekterad som medmänniska. Lisa har en imponerande kunskap kring forskning av hjärnan och dess funktioner och reaktioner, vilket gav mig stor tröst i att känna att jag är som alla andra och att jag som de allra flesta klarar att förändra tankemönster om vi bara älskar och uppmuntrar oss själva. Trygg. Varm. Medmänsklig. Intelligent."

Natalie Norberg
Office Manager

Jag har fått fantastisk coaching i ämnen som rör prestationer, arbetsbelastning återhämtning. Emma-Lisa jobbar helt klart med rätt sak. Kan varmt rekommendera henne. Tack för balansen du gett mig!

WELCOME

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. Double click to edit and add your own text.

bottom of page